emmiller

emmiller

Levél, a Télapónak.

2023. december 06. - e.m.miller

Levél, a Télapónak!

 

Drága, Télapó. ne haragudj, hogy felnőtt fejjel levelet írok neked. Felnőttként még hinni egy picit a csodában.  Így hát papírt és tollat ragadva felnőttként levelet írok én.

Emlékszem egy emlékre a gyerekkoromból. A mikulás napján, nagy pelyhekben hullott a hó, és szánkóval mentünk pár utcával arrébb lakó mamámhoz. Vígan énekeltük a Hulla pelyhes fehér hó című éneket. Kedves Mikulás. Én nem kérek tőled mást, csupán annyit, mire közénk megérkezel, kérlek, hintsd be a tájat hóval, hogy minden úgy nézzen ki, mind gyermekkoromba. Ha az éjszaka folyamán nem is, de napközben, kérlek, küldj felénk havat, hogy a tájat úgy lepje el, mint a nagymama, aki porcukrot hint a süteményre. Más kívánságom nincs. Csak ez!

Üdv:

Évi

Ünnepi ötletek gyerekeknek: Mikulás képek és Mikulás rajz ...

A bejegyzés trackback címe:

https://emmillerbolgja.blog.hu/api/trackback/id/tr3218274785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása