emmiller

emmiller

Bloggeri vélemény, az Ismerősnek jelölve krimi e könyvem kapcsán

2024. március 10. - e.m.miller

https://valosaggavalt.blogspot.com/2024/02/e-m-miller-ismerosnek-jelolve.html?fbclid=IwAR3icYICOWvIZk16wLbP72dXwJrWwSeDgIW6BBG7VOdmhbIYN6L4kl9HVIo

Sajnos, napjainkban , szinte napi szinten éri minket és/vagy találkozunk össze a különböző Social Media felületein a csalók áradatával. Különböző módszerekkel próbálják a gyanútlan áldozataikat becserkészni. Ha a messengeren keresztül nem megy, jönnek az sms-ek, hogy csomagja van, ott ragadt a postán stb. Vagy a különböző társkereső oldalakon is összefuthatunk velük. Pontosan erről szól az Ismerősnek jelölve krimi e-könyvem. 

Íróként jó látni, a moly.hu oldalon, hogy az eddig megjelent könyveimet, hányan szeretnék elolvasni. Hányan tették kívánság illetve várólistára. Ám, vannak bloggerek, akik recensziós példányként szeretnék az írók könyveit megszerezni, elolvasni.  Csúnyát fogok írni. Abból , ilyen szempontból nekünk íróknak nincs haszna. Hisz a sok belefektetett energia,  a munka, és a kiadott pénz kárba vész. Tudom, drágák a könyvek. Valakinek nincs módjában megvásárolni. Jól megfigyeltem azt is, hogy melyik kiadóktól kérnek reci példányokat, kik azok az írók, akiknek a könyveit ajnározzák. Nem. nem fogom engedni, hogy "ingyen" egyes bloggerek megkapják a könyveimet. Legyen az nyomtatott vagy elektronikusformában megjelent. Tudom. Jobb lenne, hisz, nekem is reklám, eljut az olvasók felé. És benne van az a bökkenő, hogy pont negatív kritikát fog az írásom kapni. Úgy lehúzzák, hogy az olvasó, nem fogja megvenni. Sajnos ez nálam tapasztalat. Úgy lehúzzák a könyveimet, lehúzták az értékelésükkel a könyveimet, hogy tehetek bármit is, oszthatom a különböző csoportokba nem fogják megvenni. Még ha egy könyvemről is jött negatív vélemény. Elástam magam. A többi megjelent könyvemet sem fogják megvenni.  Tisztelet a kivételnek. Hisz, igenis vannak olyan bloggerek, kik jót akarnak az írónak, és könyveik kapcsán, csupa pozitivitást írnak az olvasók felé. Ha mégis belekerül egy kis negatívum a véleménybe, az is építőjellegű az író számára. Vannak kivételek, akiknek igenis reci példányként odaadod a könyveidet. Mert bízol bennünk. Ilyen, Menyhei Móni is. Akiben teljes mértékben megbízom. És ha mégis pici negatívumot is ír bele a véleménynyilvánításban a blogján, nem fogok megsértődni, és az olvasók is megbízhatnak benne. Így került Mónihoz az Ismerősnek jelölve krimi e könyvem is. Már nagyon izgatottan vártam Móni véleményét.  A moly.hu oldalon is láttam, hogy olvassa. Pár hete ,több , más szerző könyveivel együtt, az enyémet is megemlítette egy rövid, tömör, és kiváló véleménnyel. Izgatottan vártam a teljes értékelést a könyvem kapcsán. Kb hete csütörtök este a facebookon meglepetésként jött velem szemben az Ismerősnek Jelölve teljes véleménye. Móni! Nagyon szépen köszönöm. Nem gondoltam volna, hogy ennyire pozitív lesz a véleményed a könyvemről. Meghatódtam. A teljes értékelést a linkre kattintva olvashatjátok.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://emmillerbolgja.blog.hu/api/trackback/id/tr4418350151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása