emmiller

emmiller

Borítóleleplezés

2022. január 22. - e.m.miller

Sajnos olyan dolog történt az életembe, ami arra késztetett,hogy új e-mail címet hozzak létre, így a 2017 óta működő kezdő író blogját meg kellett szüntetnem.

Bízom benne, hogy az új blogon is megtaláltok és olvasni fogjátok a bejegyzéseimet.

Kicsit fázis késésben vagyok, ismételten.  Elkészült a mesekönyvem borítója, valamikor még December elején ,illetve a hozzátartozó illusztrációk is. Mint azt már írtam, hogy új tervezővel kellett együttműködnöm, és nem okozott csalódást. teljes mértékben meg voltam elégedve a munkájával. Az illusztrációkat sajnos még nem tudom megmutatni, de annyit elárulhatok, hogy gyönyörűek lettek, éppúgy,mint maga a borító is.  Mimi nagyon aranyos és kedves volt, mindent úgy csinált, ahogy kértem. Ő kérte, írjam meg, hogy képzelem el az illusztrációkat és hogyan nézzen ki a borító. Az illusztrációk teljes mértékben passzolnak a mesékhez. E kötetében is lesznek majd színezők és egy kis meglepetés is. Remélem, éppúgy tetszeni fog majd e kötet is a szülőknek és  a gyerekeknek is ,mint az első résznél.

Múlt héten pénteken este pedig megtörtént a borítóleleplezés, és a leleplezést követően még aznap és a szombati nap folyamán , csupa pozitív visszajelzést kaptam az olvasóktól és az anyukáktól egyaránt.

" Sokkal jobb,mint az elöző "

A decemberi fogyásjelentés alapján pedig elmondhatom, hogy érdemes mesekönyvet írnom-)

Puhatáblás lesz!

 

271927826_638334484248335_9082466783220985565_n.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://emmillerbolgja.blog.hu/api/trackback/id/tr2516821012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása